Hollandse Auto Importmij. H.A.I. B.V.

Een nieuwe auto voor de prijs van een occasion

Approved Used

Beeld: Autoweek

Occasiontest: Jong gebruikte Subaru XV en Forester

Het zijn stevige koppen boven het artikel. Toch willen we u de inhoud niet onthouden. Het klopt, Subaru’s zijn duurder geworden door het Nederlandse belastingstelsel. Maar, Subaru is niet het enige merk dat er mee kampt en ondanks die forse prijsstijgingen biedt Subaru nog steeds heel veel waar voor zijn geld. Bovendien heeft Subaru, als een van de weinige merken, een zeer interessante oplossing voor die mensen die een nieuwe Subaru te duur vinden en toch op zoek zijn naar een (vrijwel) nieuwe auto. Lees hier het verhaal over Approved Used en de indruk die gebruikte Subaru’s steeds weer maken. Ook op de redactie van Autoweek.

Friesch Dagblad

"Wat is gebleven, is het gevoel van kwaliteit. Nog steeds voelt alles in een Subaru aan alsof het is gebouwd om een eeuwigheid mee te gaan."

"Grote kans dat je met een moderne Subaru ook een paar decennia toe kunt. De investering is misschien fors, maar je koopt wel een duurzame auto."

"Aan populariteit bij de liefhebbers ontbreekt het Subaru niet in Nederland. Het zevensterrige vuurtje brandt onderhuids nog volop."

Het gehele artikel is hier te vinden.


Subaru Forester e-BOXER hybride


Subaru XV e-BOXER hybride


Subaru Forester en Subaru XV e-BOXER hybride

Lees meer:

Subaru Forester 'Best in Class' Euro NCAP

Gloednieuwe Subaru Forester wint award voor hoogste score in JNCAP-veiligheidstest

Subaru bij RTL Autowereld