Hollandse Auto Importmij. H.A.I. B.V.

Subaru breidt XV-gamma uit met zeer complete Comfort en Premium uitvoeringen 

De Subaru XV-range krijgt per direct uitbreiding in de vorm van twee zeer aantrekkelijke uitvoeringen: de 2.0i Comfort CVT en 2.0i Premium CVT. Beide uitvoeringen springen in het oog door hun extra stoere uiterlijk, vanwege een skidplate op voor- en achterbumper, sideskirts en dakdragers. Niet meteen zichtbaar, maar wel altijd standaard zijn Subaru’s alom geprezen Symmetrical All-Wheel Drive en de Continue Variabele automatische Transmissie (CVT).

Hoge instap

Wie goed naar de Subaru XV kijkt, ziet niet alleen een robuuste, stoere SUV uit het middensegment met veel ruimte, een hoge instap en een praktisch interieur, maar ook een zeer uitgebreide standaarduitrusting. De Subaru XV Comfort heeft onder andere 17 inch lichtmetalen wielen, dualzone klimaatregeling, achteruitrijcamera, Bluetooth carkit en cruise control. De Premium voegt daar onder andere nog lederen bekleding, navigatie en een elektrisch te bedienen schuifdak aan toe.

Kleuren

De Subaru XV Comfort en Premium zijn in een aantal moderne en smaakvolle metaalkleuren leverbaar: parelwit, zilver, donkergrijs en zwart. Beide versies zijn leverbaar met een sterke en zuinige tweeliter boxermotor. De prestaties zijn door een vermogen van 150 pk en 196 Nm aan koppel in combinatie met de naadloos schakelende CVT meer dan uitstekend. Ook aan de pomp: de Subaru XV 2.0i heeft een gemiddeld benzineverbruik volgens ECE-norm van 6,6 liter per 100 kilometer.

IJzersterke restwaarde

De Subaru XV Comfort begint bij € 31.195,-, de Premium-versie is er vanaf € 35.195,-. De meeste modellen met een vergelijkbare uitrusting van concurrerende merken komen aanzienlijk duurder uit. En dan zijn de onverwoestbare kwaliteit en ijzersterke restwaarde, waar Subaru om bekend staat, niet eens meegenomen in de prijs. De nieuwe versies van de Subaru XV zijn per direct leverbaar.

SUBARU BREIDT XV-GAMMA UIT MET ZEER COMPLETE COMFORT EN PREMIUM UITVOERINGEN